Finder ray ban zonnebril sale nederland

  Verkoop ray ban brillen voor mannen en vrouwen, we hebben verschillende stijl rayban bril, kunt u uw favorte zonnebril keuze.   

Zonnebril evolutie en roddels
De meeste mensen geloven dat ray ban nederland de voorganger van zonnebrillen en glazen "met een soort van behandeling, of bijziendheid effect" gerelateerd. Al in het midden van de 3e eeuw, vandaag de dag een soortgelijke "monocle (Monocle) of een vergrootglas" om de zaak te zien wordt al veel gebruikt. Die tijd "glazen" gewoon een simpele kristal, de meeste slechts aan ray ban brillen één uiteinde voorzien van een korte steel voor gemakkelijke pick-up. Paris edelen al te goed, maar nooit met een bril straten, meestal, ze alleen de bril gebruiken in prive. Er wordt gezegd dat de bril in Engeland leed ook aan een soortgelijke verlegenheid, was er kritiek op de priesters weg, het dragen van een bril is een barmhartige God ray ban zonnebril sale provocatie. Een inwoner van het Verenigd Koninkrijk, Italië cartoonist vaak in zijn werk, was het ironisch portret naar een bril, maar de beweging tijdens het vullen zijn bril in de UK populariteit.
Nu is de oudste bekende lens werd ontdekt in de oude stad ruïnes van Irak, met een kristal stuk lens is gemaakt van steen. Zo wordt er gespeculeerd dat de oude Babyloniërs minstens 2700 voordat ze ontdekte de "zoom" functie bepaalde lens. De vroegste rayban bril portretten over de bril "Hugh van de Provence" werd geschilderd door kunstenaar Modena (Tommasoda Modena) in 1352, werd het schilderij gevonden in het noordelijke deel van Venetië Shengnikela kerk geschilderd de muurschilderingen, die vandaag de dag bleek dat Italië De "zonnebrillen, glazen begon in Italië," de verklaring. Er wordt gezegd dat, toen de Romeinse keizer Nero (Nero) is als het dragen van smaragd rayban kopen gladiator wedstrijden kijken, de Romeinse schrijver Plinius · plug gat Gaius Meadows (Gaius Plinius Secundus) schreef, Romeins amfitheater Arena vrijwel geen schaduw, zodat Nero mensen met smaragd geslepen lenzen gebruikt om gladiator steekspel kijken. Een ander record, Nero oplettende soorten edelstenen, wordt het gebruikt als een spiegel, en hij gebruikte om de wedstrijd via de gem kijken is om "meer kleurrijke brutale scène," zie niet alleen de zon. De late 15de eeuw, Europa leek te gaan met de schittering van de zon, met gekleurde lenzen van een bril, die tijd het grootste deel van zonnebril met groene lenzen, om de zon te blokkeren, wordt de tempel vaak gedaan soepeler.
Op een ander die niets te maken met de oorsprong van de zonnebril glazen heeft. Deze "archeologen" dat de eerste "zonnebril" verschijnt in de prehistorische beschaving, Inuit het dragen van een soort platte, "oog tanden", die is gemaakt van walrussen tanden, Inuit verlengen het tandoppervlak graven gaten gesneden twee lichte, de drager kan kijken naar de verre blik door een smalle spleet, maar gezien de dingen een beetje vervormd, maar het effectief voorkomt dat de schadelijke stralen van de verlichting.