Korting Ray Ban zonnebril verkoop

  Ontruiming rayban bril,kopen ray ban zonnebril in onze winkel,geniet van lage prijs, hoge kwaliteit,als je krijgen meer orde,de grote korting je hebt.
  

Leer je hoe de zorg voor een zonnebril
Ging naar de zon is het seizoen, zonnebrillen komen opnieuw tot boom te kopen, is het uitgegroeid tot de ray ban zonnebril sale favoriete zonnebril om de ogen van de modieuze mannen en vrouwen te beschermen, met de charme van de zaak. Zelfs een ongedwongen casual kleding, met een stijlvolle zonnebril onmiddellijk met een gasveld, ik geloof dat een van je zonnebril zal apparatuur te kopen.
Dus, als je na het kopen van een goede Zhongyi zonnebril, is het niet negeren? Nee, zonnebrillen hebben ook het onderhoud methoden. Geplukt en koos voor de zonnebril is zeer fragiel, gebrek aan goed onderhoud methode dure bril weer kortere levensverwachting! Natuurlijk, goede zorg, meer natuurlijk te gebruiken geworden, het lijkt een nieuw algemeen.
Heeft u om de bescherming van uw zonnebril ray ban brillen doen? Zonnebril, onderhoud en algemene glazen veel hetzelfde. Silk Road (Silu) als het eerste kamp van de Chinese mode-zonnebril merk zonnebrillen bieden u onderhoud tips om de levensduur van uw zonnebril te verlengen.
Wear moeten voorzichtig zijn
Terwijl het dragen van een bril halen, dan kunt u beide handen grijpen van de tempels, naar buiten met een hand terwijl het dragen van een bril halen, waarschijnlijk vervorming veroorzaken, los te maken, en bij het dragen van de zonnebril ray ban nederland moet niet over je hoofd hangen, om niet te trekken van de slechte hook up.
Need juiste plaats
Niet zonnebril dragen wanneer veel mensen gemakkelijk zal hangen op het hoofd, nek of zak, wanneer bereik van de beweging van het lichaam doen veel te scheuren of crashen te voorkomen. Verwijder voorzichtig als u het niet dragen van een zonnebril na het reinigen, houdt de tas in de glazen, niet met een hard voorwerp of een scherp voorwerp opslag, om te voorkomen krassen op de lens of topcoat, gevouwen wanneer geplaatst bril rayban bril en spiegels up, te voorkomen dat de lens naar beneden.
In de douche, sauna of zwemmen, moet je goede zorg van een bril, vocht of corrosie veroorzaakt door zeewater glazen tegen te vermijden. Als de glazen op tafel, geen contact met de bolle lens met de desktop te maken, zodat de spiegel wordt gedragen.
Silk zonnebril Deskundigen adviseren zonnebril niet in een omgeving met hoge temperaturen worden gebracht gedurende lange tijd, bijvoorbeeld, zal gooien in het dashboard zonnebrillen, zonnebrillen rimpels kan te wijten zijn aan de hitte, de zon te rayban kopen heet het oogkader kan worden vervormd, in het bijzonder de kunststof frame zonnebril bijna geen warmte.