Ray ban winkel online

Winkel voor ray ban zonnebril,allen zijn in de fabriek prijs,en we hebben allerlei rayban zonnenbril,Enjoy lage prijs,snelle levering.

Union Hospital chef-arts zei dat de huidige markt zijn er donkere zonnebril zonnebril en gepolariseerde zonnebril verdeeld, in het algemeen, de bestuurder tijdens het rijden beter te dragen gepolariseerde zonnebril, ray ban winkel gepolariseerde lenzen kan volledig afgesneden, omdat als gevolg van verstrooiing, reflectie en andere factoren oogverblindende schittering, kan effectief zorgen voor de veiligheid van het verkeer. En voor die lange donkere zonnebril is gevoelig voor licht, of de pupil groter mensen zijn gevoeliger voor licht slijtage.
Politie: zonnebril moet voorzichtiger zijn
Verkeer Brigade squadron rivieroever zomer tunnel captain Li Mao zei dat terwijl het dragen van een zonnebril UV-schade kan worden voorkomen, maar de bestuurder moet voorzichtig zijn: donkere zonnebril misschien omliggende lichtgekleurd object "filter", dus dat bestuurders hebben een misvatting, en dus het risico van . "Dus, als de zon bril te rijden, hebben een gevoel van de maximumsnelheid, acht de drijvende ray ban zonnebril milieu, om ongelukken te voorkomen." Xia Mao Li zei dat in de bestrating van dienst, de politie zou vaak herinneren bestuurders om voorzichtig rijden.
Xia Li Mao dat op op schommelingen van de grotere plaats in de tunnelingang en zo licht oordelen, schijnt dicht bij enkele van dezelfde afstand en sterk licht overdag te zijn, maar in een relatief donkere omgeving, zullen zij zich verder weg ", dan gemakkelijk voor de bestuurder om de auto lengte rijden, zal de auto gooien, met de auto van de illusie, zodat de bestuurder is het dragen van een zonnebril door de tunnelrayban zonnenbril om voorzichtiger te zijn, om niet te leiden tot een kop-staart ongevallen. "
Gebruik je gezond verstand zonnebril
Zonnebril, ook wel bekend als parasols voor schaduw doeleinden. In outdoor-activiteiten, vooral op een zonnige dag, veel mensen zijn met behulp van spiegels aan de zonneklep aan vermoeidheid van de ogen of lichte stimulatie verminderen regelen de schade te blokkeren. Selectie van een zonnebril kan de ogen te beschermen, niet alleen kan niet beschermen als je goed kiest, kan er schade aan het gezichtsvermogen zijn. Hoe te kiezen, moet gebruik zonnebril het volgende doen.
1. Onder normale omstandigheden, kan 8% tot 40% brillen ray ban van het licht de zonnebril dringen. Buitenshuis, de meeste kleur glazen zijn binnen dit bereik, maar verschillende fabrikanten bril optische transmissie varieert. Om de juiste kleurdiepte en schaduw bril te vinden, moeten gebruikers proberen verschillende merken.
2. De kleur en schaduw van de lens varieert. Milde tot matige shading zonnebril geschikt voor dagelijks gebruik. In fel licht of outdoor sporten, moet kiezen voor een sterke zonnebril arcering.
3. De gradiënt lens shading bril ray ban afscheiding van boven in het einddeel of aflopende volgorde vanaf de bovenkant naar het midden. We raden het gebruik van deze zonnebril tijdens het rijden, omdat ze het dashboard vervagen.
4. Hoewel de kleur glazen voor dagelijks gebruik, maar is niet van toepassing op sport schittering omgevingen, zoals varen of skiën.
5. recept zonnebril kunnen aanpassen op basis van hun behoeften. Behalve het kleurmiddel, hebben fabrikanten een lichtfilter stoffen ontwikkeld, kan een bepaald deel van het spectrum absorbeert. Met behulp van kleuring en filtermateriaal combineren ray ban wayfarer kopen ze ontwikkelen zonnebrillen kleurstof, voor een bepaalde sport, zoals golf.