Waar Ray Ban zonnebril kopen

  Kopen ray ban zonnebril in onze ray ban fabriek, al zijn in de fabriek prijs,met een hoge kwaliteit,een goede customer service,gemakkelijke terugkeer.   

Reiniging moet correct
Als het objectief vlekken, vet ray ban monturen of vingerafdrukken kunnen worden gebruikt in speciale toebehoren zachte doek of speciaal lenspapier om stof of vuil op de lens. Na het reinigen worden de lenzen regelmatig worden gereinigd met reinigingsmiddel. Verwijder de vlekken op de lens met nagels. Als er grind op de lens, spoelen met water, vervolgens een speciale bril doek of een papieren handdoek.
Onderhoud met stress
Probeer niet te lood zonnebrillen, parfums, schoonheidsproducten, muggenspray, drugs of verf met de rayban zonnebril chemische samenstelling van de materialen zweten. Niet alleen schade aan de lens, maar ook de frames vervagen of vervormen, gebrandschilderde glazen als deze items moeten worden gereinigd.
Deskundigen wijzen erop dat je Silkroad zonnebril, zonnebril onderhoudt een Knack frames uit te stellen wanneer, onder normale omstandigheden is om te beginnen met de linker voet spiegel voorzichtig afgeschrikt, zo hard off op de eerste plaats van rechts, zal leiden tot het frame zelf onevenwichtig, scheef, leiden tot klachten na ray ban montuur het dragen.
Selectie van zonnebrillen zes slagen zon heeft niets te maken met kleur
1. Zie het uiterlijk. Lens krassen, onzuiverheden, bellen, strepen;
2. Kijk naar de verpakking. Of de naam van de fabrikant en het adres en het handelsmerk; 3. Optioneel kleuren. Zwart, bruin, grijs filter beter, het dragen van grijze lenzen zal de scène donkerder zagen geen opvallende kleur, het dragen van getinte glazen verbeteren visueel contrast en helderheid, meer mist dragen beter;
4. De hoeken tegen fluorescerende zonnebril, zodat reflecterende spiegel glad scrollen, zoals fluorescerende film golvende lens is niet plat, kan het gezichtsvermogen zonnebril ray ban beschadigen;
5. De zon heeft niets te maken met de lens kleur, moet u de functie gelabeld met anti-UV lenzen te selecteren;
6. De beste zonnebril met gepolariseerde lenzen, effectief te filteren ultraviolet licht reflectie en onbreekbaar slijtage en andere functies.
Zonnebril door een vlakke gemaakt van rookkwarts, is verschenen in de 12e eeuw of meer voor de Chinese, maar het is niet de correctie van bijziendheid, maar het kan de ogen te beschermen tegen fel licht. Goud op het einde in de vroege Yuan-dynastie, Liu Qi Jin ray ban kopen beschreef de historische feiten "Guiqianzhi" verslagen, bureaucratische ambtenaren, bijna iedereen draagt ​​"zonnebril", maar niet zijn doel om de zon, maar om biecht te horen, om te voorkomen dat anderen het zien zijn uitdrukking. Deze look is bewust afscherming gebruik, alleen met een zonnebril drager precies dezelfde vandaag.