Goedkope ray ban bril online te koop

  Offer Kinds of rayban zonnebrillen,we have different color,different styles ray ban bril,you can choice your favorite ray ban aanbieding.   

Eerste vice voor de maan programma in zonnebril, wordt geleverd door de Amerikaanse ray ban aanbieding Optical "piloot" zonnebril. In 1969, wetenschappers van de National Aeronautics and Space Administration (NASA), James Stephens (James Stephens) en Charles Miller (Charles Miller) met een kleurrijke kleurstof en een kleine hoeveelheid van zinkoxide, ontwikkelde ray ban bril een speciale lens, te weerstaan licht in het universum. Het succes van de maan, in die tijd "de mode cirkel" inspiratie. Binnenkort, als de elektronische synthesizer muziek, "zilveren ruimtepak", als een soort zonnebril steeds de trend en het logo.
Onder de glazen soort, accountant glazen (hippiebrillen) is ongetwijfeld een van de meest legendarische montuur stijl. Sommige rockmuzikanten gewoon direct noemen het "John Lennon" (John Lennon) bril. In de jaren 1960, hippiebrillen aanvankelijk sommige anti-culturele en anti-apartheid mensen dragen, met inbegrip van de Rolling Stones, Mike Jagger (Mick Jagger), Who frontman Roger Dahl Terry zonnebrillen ray ban (Roger Daltery) en zwart Sabbath (Black Sabbath) band van Oz (Ozzy Osbourne) en dergelijke. Na 60 jaar, hippiebrillen glazen lens met kleur, spiegels, metalen spiraal ook toegenomen na oor grootte. Hunter Thompson (Hunter S. Thompson) roman "Las Vegas Graffiti" in, hippiebrillen glazen ook vermeld dat sommige ontwerpers denken, als mensen vaak te wijten aan louter esthetische redenen om zo'n bril te dragen, natuurlijk. " Het is ook beschreven als dekking glazen marihuana als reactie of bloeddoorlopen ogen. "
"De jaren 1920, voor de gewone mensen die werkzaam zijn in de productie van zonnebrillen uit de Verenigde Staten een paar jaar later, werd het verscheept naar Europa, rayban zonnebrillen vanuit Italiƫ worden steeds populairder, zelfs vandaag de dag, velen nog steeds bewaard zonnebril jaar 'gezicht esthetiek'." Italiƫ Michelle Ala Kui (Michele Aracri) is de voorzitter van de politie zonnebril, in zijn ogen, de jaren 1970 zonnebril in wereldwijde expansie, "want iedereen wil een paar van Italiaanse makelij bril." '' De politie 'is wat er in die periode, in eerste instantie, het na roadmovie' tijdperk het nummer '66 US Highway 'geest,' erft, begonnen de mensen om de functionaliteit en het dragen richten comfort. Vandaag, zonnebrillen glazen had geen helden, de sterren van de standaarduitrusting, en meer rayban brillen geworden dagelijkse benodigdheden een zekere 'gevoel voor mode' of 'mode-elementen' met de. Misschien verklaart dit waarom sommige mensen graag een zonnebril in de kamer te dragen, en waarom veel mensen hebben hun gezondheid van het oog dragen van een bril zonder lenzen. "