Aanbieding ray ban zonnebril online uit China

  Winkel voor rayban zonnebril,leveren grote aantal ray ban monturen,als je meer orde te krijgen, de grote korting die je hebt.   

Opticien James Ayscough (James Ayscough) was in het midden van de 18e eeuw (ongeveer 1752), begon ik te proberen om kleurstof nodigen in de lens. Maar die tijd deze bril ray ban kopen zijn niet wat we nu noemen "zonnebril", de speciale bril ondernemers geloven dat blauwe of groene lenzen een bepaalde therapeutische effect kan spelen. In de 17e en 18e eeuw, is syfilis verspreid in Europa, als een belangrijk symptoom van syfilis is gevoelig voor licht, dus geel, oranje en bruine lenzen, een keer in de 19e eeuw en begin 20ste eeuw, wordt gebruikt bij patiënten met syfilis moet hebben " drugs. " In 1892, Bonn (W. Bohne) in zijn boek "optometrist Manual", rayban zonnebril zei: "Wanneer het oog door het licht, kunnen we gewoon stoppen met leven deel van het spectrum is het waarschijnlijk om schade te veroorzaken?"
De late jaren 1920, de Universiteit van Harvard afgestudeerd Irwin Rand (Edvin Land) met succes de eerste filter, dan is dit materiaal Polaroid naam, en een aanvraag voor een patent. Daarna is deze technologie toegepast in optische instrumenten, fotografische materialen en zonnebrillen.
In het begin van de 20e eeuw, geleidelijk zonnebrillen en designer handtassen, schoenen, met de ray ban monturen hand dragen van een pak samen in 'fashion statement. " "War" voor en na, zonnebrillen gebruik steeds meer mensen, met name ten tijde van de filmster cirkels. Typisch, deze actoren zijn om hun "fans" die onderscheiden voorkomen; tegelijkertijd, ze dragen ook een zonnebril te nemen van foto's, sterke booglampen gebruikt in de film te weerstaan. Enkele jaren later, zelfs na het UV-licht kan weerstaan ​​microscoop (polarisator) naar buiten komen, de sterren zijn nog steeds houden aan een donkere zonnebril te dragen, houden een schijnbaar "low-key en Mensao" traditie. In feite, lang, bril wordt gezien als unfashionable. ray ban montuur Eens, de mensen "het dragen van een bril" hebben een negatief begrip: mensen die een bril dragen, zal onbewust worden gezien als vrome priester, ouderen of mensen met een slechte gezondheid. Echter, deze negatieve "inzicht" in de vroege jaren 1900 begon te verdwijnen. Toen president Roosevelt in de foto beeld De glazen van de mens, met toen de beroemde komiek Harold Lloyd (Harold Lloyd) dragen van een paar hoorns rack (hoornen) glazen in de film "glazen" (The Glas Karakter) in de tijd, begonnen de mensen te accepteren van de 'glazen esthetiek. "
In 1919, de Amerikaanse Sam Foster (Sam Foster) richtte het bedrijf met sieraden, zonnebrillen, proberen om de betekenis van "visie therapie apparaat" weg te geven. 1929 Foster de introductie van goedkope massaproductie zonnebril Verenigde Staten, hetzelfde jaar, Foster verkocht in Atlantic City eerste vice-zonnebril, en in Atlanta en New Jersey stranden met "Foster Grant" zonnebril ray ban naam begonnen met de verkoop zonnebril. "World War II", het Alvin Rand geallieerde ontwikkeld laboratorium brillen, zonnebrillen, verrekijkers, "World War II", de snelle instroom van particuliere militaire benodigdheden, zonnebrillen, bekend als "zowel stijlvol en praktisch met toebehoren .